Wie zijn wij

Advocatenkantoor Teusink c.s. is op 1 mei 2008 officieel gestart, en bevindt zich sinds 18 juni 2013 in een geriefelijk kantoor aan de Nieuwlandsweg nr. 23 te Wezep.

Wij beschikken sinds 1998 over een ruime ervaring in de advocatuur, met name binnen de genoemde rechtsgebieden! Het strafrecht (t.a.v. volwassenen en jeugd) heeft daarin onze bijzondere aandacht!

De oprichter van ons kantoor en (vooralsnog) de enige advocaat is mr Wim Teusink.

Mr W.H. Teusink

Mr W.H. Teusink (Dalfsen, 1967) - of gewoonweg, Wim Teusink - heeft gestudeerd in Amsterdam, en behaalde in 1997 aan de Universiteit van Amsterdam zijn meesterstitel. Hij studeerde af in het algemeen Nederlands recht - met een extensie straf- en strafprocesrecht!

In een omvangrijke afstudeerscriptie van 169 pagina’s beschreef hij, de civiele- , fiscale en strafrechtelijke rechtsgevolgen van nationale en internationale ontneming van criminele winsten.
Foto van Mr W.H. (Wim) Teusink
Naast zijn studie, hield mr Teusink zich bezig met behartiging van studentenbelangen en werkte daarnaast bij meerdere advocatenkantoren in de ondersteuning.

In 1998 - ruim 15 jaar geleden - maakte mr Teusink de stap naar de advocatuur. Van aanvang aan heeft hij zich, door vakgerichte studie (Permanente Opleiding) en door het opdoen van werkervaring (circa 100 zittingen per jaar), bekwaamd in de zogenaamde Algemene Rechtspraktijk.

Mr Teusink streeft van aanvang aan een evenwichtige verdeling van civiele en strafzaken in zijn praktijk na.

Hierdoor, vindt u in mr Teusink een advocaat die u op vele terreinen, oprecht en ter zake kundig, van advies kan dienen!

K. Zwaving

Foto van K. (Kirsten) Zwaving Chef de bureau is mevrouw K. Zwaving - ofwel Kirsten Zwaving. Mevrouw Zwaving maakte de overstap van haar beroep van mondhygieniste en kindertandverzorgende (12,5 jaar), naar een nieuwe uitdaging: “Chef de Bureau” bij Advocatenkantoor Teusink c.s.

Mevrouw Zwaving - Kirsten dus - fungeert als eerste aanspreekpunt voor de cliënt en derden.

Zij beheert de agenda en regelt de afspraken voor besprekingen, afgifte van stukken en zittingen. Verder voert Kirsten de kantooradministratie en verleent daarnaast praktische ondersteuning aan het kantoor.O ja, voordat we het vergeten...

Naast inlevingsvermogen en gemeende belangstelling, beschikken zowel mr Teusink als mevrouw Zwaving over een gezonde portie nuchterheid en humor. De combinatie van deze ingrediënten, maakt, dat u met een goed gevoel bij ons komt en na gedane zaken weer met een goed gevoel vertrekt!

U heeft immers recht op Oprecht Recht!